En gång idol, alltid idol

Elvis har faktiskt varit min inspirationskälla i alla år. Det är också han som ärligt har fått mig att vilja fortsätta med gitarr. Så tekniskt sätt är det Elvis och andra kända rock n' roll artister som har fått mig att bli mer insatt av gitarr.
När jag var liten såg jag filmen Leroy & Stitch (Tror jag det hette) på Disney Channel. På slutet var det någon främmande manlig röst som sjöng i eftertexterna. "Vem är det där?" frågade jag pappa. "Elvis Presley" svarade han. Efter det hade jag blivit ett stort Elvis-fan. Jag älskade Elvis och faktum är att jag gör det fortfarande. Jag fick tre Elvisgrejer i födelsedagspresent och en del CD-skivor.
Efter några år som Elvisfanatiker började jag tröttna, av någon okänd anledning. Well, tröttnade gjorde jag kanske inte, men jag tog en paus. Det var så mycket runt om. Nu, några år senare, har min Elvisperiod vaknat igen. Jag tittade på ett av mina DVD-skivor om och av Elvis. Det var en biografi om hans liv. Efter det har jag haft honom i mina tankar hela tiden. Jag insåg hur han var som person efter att dokumentärena legat och dammat i min bokhylla, helt bortglömda. Han gör mig glad i fråga. Jag ler när jag lyssnar på hans musik och tittar på honom i filmerna. Ja, han får mig att le hela tiden.
 
Min gitarrinspiration. Min musikinspiration. Jag spelade "Always On My Mind" på gitarr förut som ett minne och att hedra honom. Min dröm har sedan den kvällen jag hörde Elvis för första gången, varit att åka till Graceland. Jag vill se hans hus, gå till hans viloplats och sätta mig där en stund. Jag vill minnas den personen som en gång för längesedan blev min stora idol. Han försvann från jordelivet långt innan jag föddes, men jag känner ändå saknad. 
 
Rest In Peace ♥ Have a good time in heaven!
 
Jag tänker alltid på Elvis när jag lyssnar på den här låten. 
 

Om

Min profilbild
RSS 2.0